0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
office@ridserv.ro/
0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808

Tehnică de încărcare

COMANDA TELEFONIC: 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
RidServ > Usi industriale > Tehnică de încărcare

Tehnică de încărcare

Rampe de egalizare cu clapă rabatabilă sau cu clapă telescopică

Rampele de egalizare Hörmann sunt soluțiile bine gândite pentru a compensa exact diferența dintre nivelele diferitelor platforme de camioane și rampele de încărcare ale halelor. Aceasta permite introducerea sau scoaterea încărcăturii în sau din camion printr-o singură mișcare pe orizontală.

Construcția robustă din oțel, cu platformă rezistentă la torsiune, compensează fără probleme chiar și platformele de încărcare inegale ale camioanelor.

Sistemul hidraulic fiabil, cu 2 cilindri de operare a platformei și un cilindru pentru limbă, este pregătit pentru toate situațiile, ușor de utilizat și, mai presus de toate, sigur, deoarece aceste rampe de egalizare sunt echipate cu valve automate de oprire în caz de urgență în cilindrii de ridicare. Acestea opresc și asigură extrem de rapid rampa de egalizare. Acest lucru este important dacă un camion se îndepărtează prea repede când rampa este încă sub sarcină.

Hörmann oferă soluția potrivită pentru fiecare situație de încărcare și descărcare eficientă. Obțineți sfaturi detaliate de la specialistul în tehnică de încărcare Hörmann

Etanşări pentru uşi – protecție completă

Etanșările de uși Hörmann protejează bunurile care trebuie încărcate de efectele intemperiilor, economisesc costuri cu energia, împiedică curenții de aer și, prin urmare, absențele personalului din motive legate de sănătate. În combinație cu rampele de egalizare, copertinele complexe și construcțiile din fața rampelor sunt inutile.

Burdufurile de etanșare cu prelată Hörmann se adaptează la toate dimensiunile de camioane și, de aceea, sunt utilizabile universal. Prelatele frontale şi laterale, montate pe o ramă introdusă prin presare, formează o construcţie stabilă, flexibilă şi rezistentă la rupere. Prelatele şi părţile de ramă sunt produse ca elemente de sine stătătoare, fixate prin înşurubare. De aceea o schimbare a acestor elemente se poate efectua fără probleme şi la costuri reduse. Burdufurile de etanșare gonflabile, precum și etanșările cu perne pentru utilizări speciale completează programul extins.

Module de etanşare – protecție completă

Modulele de etanşare se amplasează în fața halei. Aceasta înseamnă că hala este complet utilizabilă până la pereţii exteriori. Modulele de etanșare Hörmann sunt întotdeauna o decizie bună dacă halele nu permit instalarea rampelor în pardoselile interioare sau dacă nu există posibilitate de acces până sub rampe.

Un modul de etanșare complet este alcătuit din podest cu rampă de egalizare, acoperire a pereților și tavanului, precum și deschidere pentru încărcare cu burduf de etanșare.

În combinație cu ușile industriale izolate termic Hörmann, modulele de etanșare sunt recomandate în mod special pentru încărcarea mărfurilor sensibile la temperatură.
Astfel, camioanele pot andoca atât perpendicular cât și din lateral, în unghi ascuțit față de peretele halei. Modulele de etanșare sunt livrate ca un singur corp sau pe elemente.

Modulele de etanșare au, uneori, o pondere mare în fațada clădirii în cazul imobilelor comerciale. Astfel ele oferă un potențial enorm de economisire a energiei – informații privind armonizarea și dotarea ulterioară pot fi găsite în calculul de economisire a energiei Hörmann.

MOTIVE BUNE IN FAVOAREA TEHNICII DE INCARCARE HORMANN

Rampe de egalizare robuste

Module de etanşare eficiente energetic

Burdufuri de etanşare flexibile pentru uşi

Sisteme de comandă compatibile

CATALOG ONLINE

APEL TELEFONIC
tarif Beton amprentat demolare Pret Vidanjare Iasi firme luminoase Constanta videobooth Iasi pret beton amprentat m2 Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice traduceri autorizate Bucuresti Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Telefon Contact