0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
office@ridserv.ro/
0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808

Sisteme de acţionare pentru uşi de garaj

COMANDA TELEFONIC: 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
RidServ > Automatizari > Sisteme de acţionare pentru uşi de garaj

Sisteme de acţionare pentru uşi de garaj

Confort și siguranță pentru casa dumneavoastră

Cui îi face plăcere să coboare din mașină pe vânt sau vreme urâtă, sau în miez de noapte, numai pentru a deschide garajul. Cu ajutorul unui sistem de acționare pentru ușa de garaj de la Hörmann aveți permanent „cale liberă”, căci deschideți rapid, confortabil și sigur ușa de garaj din mașină, de la telecomandă sau prin Bluetooth cu smatphone-ul dumneavoastră. Cu ajutorul sistemului confortabil și rapid SupraMatic, al sistemului cu preț avantajos ProMatic, precum și al acumulatorului ProMatic Akku, sistemul de acționare pentru garaje fără alimentare cu curent, Hörmann vă oferă o tehnică de acționare inovatoare.

Sistemul radio certificat Hörmann BiSecur este dotarea standard la toate sistemele de acționare ale ușilor de garaj. Aceasta se caracterizează printr-o conexiune radio deosebit de sigură și este compatibilă cu toate sistemele de acționare, receptorii radio și elementele de operare Hörmann. Cu BiSecur, puteți controla nu numai ușa de garaj, ci și ușa de intrare în locuință, poarta de intrare în curte sau iluminatul Hörmann.

Dacă doriți să acționați ușa de garaj nu numai cu telecomenzi, tastatură cu cod, sau cititoare de amprente, ci și cu propriul smartphone, puteți utiliza aplicația Hörmann BlueSecur. Interfața de utilizator auto-explicativă a aplicației poate fi utilizată nu numai pentru a acționa ușa de garaj prin Bluetooth, ci și pentru a porni și opri iluminarea sistemului de acționare a ușii. Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store. Un receptor corespunzător este deja integrat în sistemul de acționare Hörmann SupraMatic și disponibil opțional pentru sistemul de acționare ProMatic 4 (momentan nu este disponibil).

Interfața HCP integrată în fiecare sistem de acționare Hörmann permite, de asemenea, conectarea la rețea cu sisteme externe inteligente de casă, cum ar fi Homematic și Delta Dore. Ca parte a automatizării casei, sistemul de acționare ușă poate fi controlat în mod convenabil prin interfața cu utilizatorul sistemului de acasă inteligent respectiv și conectat la rețea cu alte componente inteligente, după cum este necesar. La fel se poate, de ex., programa ca atunci când ușa de garaj este închisă în întuneric, iluminarea exterioară și a coridorului este pornită în același timp sau că ușa se deschide automat când vă apropiați de casă. Dacă sistemul de acasă inteligent respectiv permite accesul de la distanță prin Internet, ușa de garaj poate fi, de asemenea, deschisă în mod convenabil în timp ce vă deplasați, de ex., astfel încât poștașul să poată depune acolo un

MOTIVE BUNE IN FAVOAREA SISTEMELOR DE ACTIONARE PENTRU USILE DE GARAJE MARCA HORMANN

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Adaptat perfect

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Utilizarea aplicației inteligente

CATALOG ONLINE

APEL TELEFONIC
tarif Beton amprentat demolare Pret Vidanjare Iasi firme luminoase Constanta videobooth Iasi pret beton amprentat m2 Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice traduceri autorizate Bucuresti Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Telefon Contact