0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
office@ridserv.ro/
0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808

JALUZELE

COMANDA TELEFONIC: 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
RidServ > Jaluzele

Jaluzele orizontale sau verticale

Daca v-ati plictisit de clasicele perdele sau v-ati amenajat de curand casa si ati constatat ca stilul ales nu permite folosirea acestora, atunci nu va ramane decat sa optati pentru jaluzele.

Existenta pe piata a unei game variate de modele si culori, precum si diversitatea in ceea ce priveste pretul, poate satisface toate gusturile. In continuare va prezentam cateva aspecte legate de utilizarea jaluzelelor care va pot fi de folos.

Tipuri de jaluzele. Jaluzelele se gasesc atat in forma verticala, cat si orizontala sau orizontala ondulata. O alta clasificare a lor se poate face dupa materialul din care sunt confectionate. Primele jaluzele au fost din lemn, apoi din panza si plastic. In prezent, se confectioneaza din lemn, plastic, material textil, aluminiu, PVC.

Jaluzelele plisate se numara printre cele mai noi tipuri aparute si au calitatea de a rezolva cele mai complexe situatii care apar intr-o incapere (pot fi utilizate pe suprafete inclinate si de forma geometrica diversa).

Solutia ideala pentru casa ta!

Esti in cautare de jaluzele pentru geam? Stim ca sezonul cald vine atat cu zile placute si calduroase, dar si cu zile insorite. Cum cele din urma creeaza un disconfort in locuinta, jaluzelele interioare pot reprezenta alegerea ideala, oferind un confort sporit.

ALEGE RIDSERV IMPEX!

COMANDA TELEFONICA

Pentru ca pretuim timpul clientilor nostri, oferim posibilitatea de comanda telefonica sau prin email intr-o maniera rapida si simpla!

RAPORT CALITATE-PRET

La RIDSERV IMPEX veti gasi un raport calitate-pret excelent. Tarifele competitive practicate determina clientii sa ne aleaga!

SOLUTII TEHNICE FLEXIBILE

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii tehnice flexibile, adaptate cu meticulozitate conditiilor din teren.

Despre RidServ Impex

Prezenti pe piata de profil inca din anul 2007, va punem la dispozitie intreaga experienta de peste 14 ani acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre atat la nivel local cat si in zonele din imprejurimile judetului Prahova.

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia.

De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor dumneavoastra.

Prin serviciile de inalta calitate oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta celor aproape 14 de ani de activitate, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Intrebari frecvente

Comanda acestui produs se poate realiza telefonic la 0726.687.239 / 0244.216.062, prin email la office@ridserv.ro/ sau chiar la sediul nostru din Strada Cameliei 25B, Ploiesti, Prahova.

Categoric! Fiecare locatie are dimensiuni diferite. Astfel, in momentul efectuarii comenzii va trebui sa prezentati dimensiuni exacte in baza carora vom prelucra produsul comandat.

Intrucat solicitarile sunt variate (in functie de materialul ales, nuante de culoare, tipul produsului s.a.m.d.) pot fi implicati furnizori diferiti iar termenul de livrare poate varia. Asadar cea mai sigura modalitate pentru a afla termenul de executie este sa ne comunicati solicitarea ferma urmand sa va comunicam termenul de executie exact.

CONTACT TELEFONIC

Ne puteti contacta telefonic la 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
.

APEL TELEFONIC
tarif Beton amprentat demolare Pret Vidanjare Iasi firme luminoase Constanta videobooth Iasi pret beton amprentat m2 Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice traduceri autorizate Bucuresti Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Telefon Contact