0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
office@ridserv.ro/
0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808

USI DE GARAJ

COMANDA TELEFONIC: 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
RidServ > Usi de garaj

USI DE GARAJ

O usa de garaj este o investitie importanta. Stil, culoare si starea de usa au o mare influenta asupra aspectului general al imobilui. Cand cumparati o usa de garaj ar trebui sa luati in considerare si ceea ce doriti sa obtineti. Daca serveste si ca un atelier, camera utilitara sau zona de joaca, atunci veti avea nevoie de o usa cu propietati izolatoare. In caz contrar puteti opta pe varianta fara izolatie termica.

Usile de garaj sectionale rezidentiale sunt de o performanta şi durabilitate legendara la cel mai accesibil pret. Aceste usi de garaj sunt disponibile in varianta, clasic sau modern. Natura panourilor oferă un nivel scăzut de întreţinere, finisaj care arată excelent, an după an.
Usi de garaj sectionale sunt concepute astfel incat siguranta este pe primul loc. Aceste usi respecta standardele europene de calitate si siguranta in exploatare. Panourile usilor sunt vopsite in camp electrostatic si prezinta tratamente anticoroziune.

Panourile sunt prevazute cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelule si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata.

Materialele folosite pentru producerea usilor de garaj sectionale sunt de ea mai buna calitate, panourile de tip sandwich sunt din tabla de otel galvanizata si vopsita in capm electrostatic, sinele de culisare si accesoriile sunt din tabla de otel galvanizata, rolele de culisare sunt din otel inoxidabil. Usile de garaj sectionale sunt solutia ideala pentru spatiile izolate termic.Izolatia foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate si de chederele de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri.

Optional usa de garaj poate fi echipata cu ferestre, grile de ventilatie, usa pietonala incastrata, yala blocare sau deblocator exterior pentru varianta de actionare automata. Modelul panourilor poate fi de tip linii sau casetat, in orice culoare RAL.

Actionarea se poate face manual, foarte usor datorita sistemului de arcuri de torsiune sau electric cu motor cu telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta. Usa pieteonala cu care poate fi prevazuta usa sectionala permite accesul in incinta fara a fi necesara deschiderea intregii usi. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces reducandu-se astfel consumul de energie termica.

USI SECTIONALE PENTRU GARAJE

Uşile secţionale se deschid vertical şi rămân sub tavan, economisind spaţiu. Graţie acestui principiu de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului. Uşile secţionale pentru garaje pot fi montate în spatele oricărei deschideri a garajului și oferă o lăţime de trecere cu până la 14 cm mai mare decât ușile basculante. În plus, datorită etanșărilor cu elasticitate remanentă și rezistente la intemperii, ele sunt etanșate optim pe toate cele patru laturi.

USI BASCULANTE BERRY

Ușile basculante Berry îmbină calitatea înaltă și tehnica perfecționată cu funcționarea de lungă durată și utilizarea sigură. Ușile basculante Berry sunt disponibile în numeroase modele atrăgătoare din oțel, cu aspect de striații și casete, precum și ca uși din lemn. Culorile și suprafețele decorative conferă accente suplimentare.

USI DE GARAJ ROLLMATIC

Ușile rulou și ușile culisante la tavan se deschid vertical și nu necesită aproape deloc spațiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului. Forma deschiderii garajului nu are nicio importanţă pentru montare, nu contează dacă aceasta are formă dreptunghiulară, oblică sau cu boltă.

USI ALATURATE DE GARAJ

Ușile alăturate sunt întotdeauna foarte practice atunci când doriți să scoateți rapid obiecte din garaj, fără a dori să deschideți ușa acestuia. Ori, din cauza spațiului limitat din fața garajului, a doua mașină a familiei parchează direct în fața ușii acestuia iar accesul este astfel blocat. Pentru aproape fiecare model și tip de uşă de garaj este disponibilă, de la Hörmann, şi uşa alăturată potrivită. Astfel, ușa garajului și ușa alăturată formează o unitate armonioasă.

ALEGE RIDSERV IMPEX!

COMANDA TELEFONICA

Pentru ca pretuim timpul clientilor nostri, oferim posibilitatea de comanda telefonica sau prin email intr-o maniera rapida si simpla!

RAPORT CALITATE-PRET

La RIDSERV IMPEX veti gasi un raport calitate-pret excelent. Tarifele competitive practicate determina clientii sa ne aleaga!

SOLUTII TEHNICE FLEXIBILE

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii tehnice flexibile, adaptate cu meticulozitate conditiilor din teren.

Despre RidServ Impex

Prezenti pe piata de profil inca din anul 2007, va punem la dispozitie intreaga experienta de peste 14 ani acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre atat la nivel local cat si in zonele din imprejurimile judetului Prahova.

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia.

De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor dumneavoastra.

Prin serviciile de inalta calitate oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta celor aproape 14 de ani de activitate, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Intrebari frecvente

Comanda acestui produs se poate realiza telefonic la 0726.687.239, prin email la office@ridserv.ro/ sau chiar la sediul nostru din Strada Cameliei 25B, Ploiesti, Prahova.

Categoric! Fiecare locatie are dimensiuni diferite. Astfel, in momentul efectuarii comenzii va trebui sa prezentati dimensiuni exacte in baza carora vom prelucra produsul comandat.

Intrucat solicitarile sunt variate (in functie de materialul ales, nuante de culoare, tipul produsului s.a.m.d.) pot fi implicati furnizori diferiti iar termenul de livrare poate varia. Asadar cea mai sigura modalitate pentru a afla termenul de executie este sa ne comunicati solicitarea ferma urmand sa va comunicam termenul de executie exact.

CONTACT TELEFONIC

Ne puteti contacta telefonic la 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
.

APEL TELEFONIC
tarif Beton amprentat demolare Pret Vidanjare Iasi firme luminoase Constanta videobooth Iasi pret beton amprentat m2 Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice traduceri autorizate Bucuresti Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Telefon Contact