0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
office@ridserv.ro/
0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808

RULOURI EXTERIOARE

COMANDA TELEFONIC: 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
RidServ > Rulouri

Rulouri exterioare

Rulorile exterioare sunt din aluminiu, cu latimea lamelei de 37 mm, umplute cu spuma de izolare termica si fonica. Ruloul se monteaza in golul exterior al ferestrei sau aplicat pe zidul din jurul ferestrei. Actionarea rulourilor se face de la interior prin chinga, snur, manivela sau prin motoare electrice.

Sistemul electric de actionare poate fi dezvoltat plecand de la simpla actionare prin buton sau cu telecomanda si suporta automatizari diverse:

  • senzor de soare
  • senzor soare / vant
  • temporizator
  • control prin centrala de automatizare HOME CONTROL

sau daca ne se doreste o complexitate prea mare, actionarea poate fi facuta prin buton.

POT FI MONTATE PE ORICE TP DE TAMPLARIE!

De asemenea, aduc un plus de confort prin protecţia oferită împotriva oricăror agenţi externi distructivi (soare puternic, furtuni, viscol etc.).

Ca şi sistem, rulourile exterioare sunt compuse din ghidaje pe care culisează lamelele din aluminiu rulate pe un ax fixat într-o casetă.

În ultima vreme, rulourile exterioare au devenit din ce în ce mai căutate datorită proprietăților lor numeroase, însă și datorită rolului estetic. Cele mai căutate sunt rulourile exterioare aplicate.

Acestea se instalează după ce tâmplăria este montată deja. Sunt aplicate pe tâmplăria existența, direct pe rama geamului sau pe pereții exteriori deasupra ferestrei. Nu dăunează în niciun fel tâmplăriei sau pereților exteriori.

RULOURI DE EXTERIOR

Rulourile exterioare din aluminiu reprezintă soluţia ideală pentru izolarea termică, fonică, solară, cu important rol antiefracţie. Sunt potrivite atât pentru construcţiile noi, cât şi pentru cele deja existente. Acestea au un design decorativ, elegant şi foarte funcţional. Reprezintă un element important în arhitectura casei şi oferă o serie de facilităţi net superioare altor sisteme de umbrire.

ALEGE RIDSERV IMPEX!

COMANDA TELEFONICA

Pentru ca pretuim timpul clientilor nostri, oferim posibilitatea de comanda telefonica sau prin email intr-o maniera rapida si simpla!

RAPORT CALITATE-PRET

La RIDSERV IMPEX veti gasi un raport calitate-pret excelent. Tarifele competitive practicate determina clientii sa ne aleaga!

SOLUTII TEHNICE FLEXIBILE

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii tehnice flexibile, adaptate cu meticulozitate conditiilor din teren.

Despre RidServ Impex

Prezenti pe piata de profil inca din anul 2007, va punem la dispozitie intreaga experienta de peste 14 ani acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre atat la nivel local cat si in zonele din imprejurimile judetului Prahova.

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia.

De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor dumneavoastra.

Prin serviciile de inalta calitate oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta celor aproape 14 de ani de activitate, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Intrebari frecvente

Comanda acestui produs se poate realiza telefonic la 0726.687.239 / 0244.216.062, prin email la office@ridserv.ro/ sau chiar la sediul nostru din Strada Cameliei 25B, Ploiesti, Prahova.

Categoric! Fiecare locatie are dimensiuni diferite. Astfel, in momentul efectuarii comenzii va trebui sa prezentati dimensiuni exacte in baza carora vom prelucra produsul comandat.

Intrucat solicitarile sunt variate (in functie de materialul ales, nuante de culoare, tipul produsului s.a.m.d.) pot fi implicati furnizori diferiti iar termenul de livrare poate varia. Asadar cea mai sigura modalitate pentru a afla termenul de executie este sa ne comunicati solicitarea ferma urmand sa va comunicam termenul de executie exact.

CONTACT TELEFONIC

Ne puteti contacta telefonic la 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
.

APEL TELEFONIC
tarif Beton amprentat demolare Pret Vidanjare Iasi firme luminoase Constanta videobooth Iasi pret beton amprentat m2 Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice traduceri autorizate Bucuresti Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Telefon Contact