0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
office@ridserv.ro/
0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808

USI DE GARAJ

COMANDA TELEFONIC: 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
RidServ > Usi de garaj > USI SECTIONALE PENTRU GARAJE

USI SECTIONALE PENTRU GARAJE

Bucuraţi-vă de nenumărate avantaje

Ușile secționale se deschid vertical și rămân sub tavan, economisind spațiu. Grație acestei construcții ele oferă un spațiu maxim pentru parcarea în interiorul și în fața garajului. Ușile secționale pentru garaje pot fi montate în orice deschidere a garajului și oferă o lățime de trecere cu până la 14 cm mai mare decât ușile basculante. În plus, datorită etanșărilor cu elasticitate remanentă și rezistente la intemperii, ele sunt etanșate optim pe toate cele patru laturi.

Acordați-vă acest confort.

Ușile secționale pentru garaje sunt testate și certificate conform cerințelor stricte de siguranță ale normei europene 13241-1. Dacă vechea dumneavoastră ușă de garaj corespunde normelor de siguranță actuale, puteți verifica cu ajutorul Listei de verificare pentru siguranță.

ALEGETI TIPUL DE POARTA POTRIVIT

Alegerea este a dumneavoastră: Cu ușile secționale pentru garaj cu perete dublu LPU 67 Thermo și LPU 42 vă bazați pe o izolare termică excelentă resp. foarte bună. Și în plus pe stabilitate ridicată și silențiozitate. Ușa secțională pentru garaj cu un sigur perete LTE 42 este ideală pentru garaje de sine stătătoare, care nu au nevoie de izolare termică. Iar dacă aspectul casei dumneavoastră este definit de lemn, poarta secțională Hörmann cu umplutură din lemn masiv de tip LTH 42 iese deosebit de bine în evidență.

LPU 67 Thermo

LPU 42

LTE 42

LTH 42

MOTIVE PENTRU USILE SECTIONALE DIN OTEL

TEXTURI PENTRU USILE SECTIONALE DIN OTEL

Duragrain

În cazul texturii Duragrain cu aspect natural, cu detalii realiste și culori autentice, puteți alege dintre cele 24 de finisaje, cum ar fi beton (consultați fig.), rugină sau piatră naturală. Procesul inovator de imprimare digitală și stratul final de lac de protecție extrem de rezistent conferă un aspect estetic deosebit, durabil și rezistent la zgârieturi.

Decograin

Texturile Decograin acoperite cu un strat din folie de plastic rezistentă la UV conferă ușii dumneavoastră secționale un aspect marcant de lemn, cu detalii realiste, respectiv o eleganță metalică rafinată, de culoarea antracitului. Puteți alege dintre cele cinci finisaje naturale de lemn sau puteți alegeți finisajul metalic elegant.

Silkgrain

Textura lucioasă ca mătasea, Silkgrain, este prima alegere pentru arhitectura modernă, datorită aspectului nobil al ușii. În plus, tabla exterioară mai groasă cu 50% conferă secţiunilor o stabilitate sporită şi o rulare şi mai silenţioasă. Această textură este disponibilă în nuanța RAL 9016 alb trafic, în 15 culori preferenţiale sau în culori RAL la alegere.

Sandgrain

Textură fin structurată pentru antreprenori atenți la prețuri, recomandată în special pentru casele moderne, disponibilă în nuanța alb trafic (RAL 9016), precum și în 3 culori preferențiale.

Woodgrain

Textură robustă, la preţ avantajos, cu tipar original tăiat cu ferăstrăul ce permite ca micile zgârieturi să poată fi corectate fără probleme datorită structurii de suprafață. Această textură este disponibilă în nuanța RAL 9016 alb trafic, în 15 culori preferenţiale sau în culori RAL la alegere.

TIPURI DE LEMN SI TEXTURI PENTRU USILE SECTIONALE DIN LEMN MASIV

Molid nordic

Molidul nordic este un conifer deschis la culoare cu o dispunere preponderent dreaptă a nervurilor. Miezurile tubulare, pungile izolate de răşină, creşterile răsucite şi „crengile” galben-maronii sunt perfect naturale.

Brad canadian

Bradul canadian este un conifer cu o paletă de culori de la gri alburiu la gri deschis-maroniu, cu nervuri preponderent drepte, cu dungi din fibre minerale şi noduri orientate în direcţia nervurilor.

Textură periată

Ambele tipuri de lemn sunt disponibile și cu textură periată. Aceasta conferă ușii dumneavoastră un aspect natural, care complimentează șarmul caselor cu structură în paiantă sau stilul caselor de la țară. Textura este disponibilă pentru toate ușile secționale pentru garaje LTH și ușile alăturate (mai puțin casete V).

LUSTRU PENTRU LEMN PENTRU USILE SECTIONALE DIN LEMN MASIV

Alb var, lăcuit sau ca strat de acoperire

Pin

Tec

Palisandru

Abanos

Gri agat

Verde Brad

Rosu Nordic

CATALOG ONLINE

APEL TELEFONIC
tarif Beton amprentat demolare Pret Vidanjare Iasi firme luminoase Constanta videobooth Iasi pret beton amprentat m2 Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice traduceri autorizate Bucuresti Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Telefon Contact