0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
office@ridserv.ro/
0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808

USI DE GARAJ

COMANDA TELEFONIC: 0726.687.239 / 0726.687.240 / 0766.300.808
RidServ > Usi de garaj > USI DE GARAJ ROLLMATIC

USI DE GARAJ ROLLMATIC

Utilizabile universal

Ușile rulou și ușile culisante la tavan se deschid vertical și nu necesită aproape deloc spațiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului. Forma deschiderii garajului nu are nicio importanţă pentru montare, nu contează dacă aceasta este dreptunghiulară, oblică sau cu boltă.

Pentru ca ușa dumneavoastră să se potrivească optim cu arhitectura casei dumneavoastră, vă oferim ușa rulou RollMatic și ușa culisantă la tavan RollMatic OD în diferite variante.

Pentru un aspect natural al ușii alegeți unul dintre cele două finisaje tip lemn ale suprafeței Decograin sau Decopaint. Pentru un aspect deosebit de elegant al ușii se recomandă noua nuanță de culoare Noir 2100 Sablé antracit metalic. Ori alegeți una dintre cele 11 variante de culori, la același preț.

Și, bineînțeles, găsiți la noi și uși alăturate cu aspect similar.

Ușa rulou RollMatic îmbină numeroase detalii inovatoare, care au un singur scop: să vă ofere siguranță și confort. De la montajul deosebit de simplu până la patentele perfecționate pentru siguranță, acest concept trece precum o linie roșie prin toate aspectele produsului.

Sistemul de acționare standard este ușor de întreținut, fiind amplasat în exteriorul măştii de protecţie a axului de înfăşurare. Funcţiile de demaraj progresiv şi de oprire controlată ale sistemului de acţionare asigură o cursă lină a uşii și contribuie la menajarea acesteia. Datorită arcurilor de compensare şi a sistemului automat de deconectare la suprasarcină, un sistem suplimentar de siguranţă a cantului inferior este de prisos.

USA CULISANTA LA TAVAM ROLLMATIC OD

Ușa culisantă la tavan RollMatic OD, care care economiseşte spaţiu, este ideală pentru modernizare. Construcția îngustă a ușii culisante la tavan permite montarea chiar și în condiții de spațiu foarte redus în garaj. Datorită construcției foarte compacte, ușa are nevoie de o înălțime de rabatere de numai 60 mm.

Acționarea standard ProMatic poate fi montată, la alegere, pe șina de ghidare orizontală din dreapta sau stânga; nu este necesară o înălțime de construcție suplimentară.

Cu ajutorul acționării SupraMatic disponibile opțional, ușa dumneavoastră culisantă la tavan se deschide mai rapid și puteți ajunge imediat din stradă direct în garaj. Nu veţi mai dori să renunţaţi la funcţiile pentru confort precum deschiderea intermediară, de ex., pentru ventilarea garajului şi nici la funcţia de iluminare a sistemului de acţionare care pot fi accesate separat, cu ajutorul telecomenzii.

MOTIVE BUNE IN FAVOAREA USILOR BASCULANTE Hörmann RollMatic

Echilibrarea fiabilă a greutăţii

Sistem sigur de decuplare automată

Ușă rulou compactă

Ușă culisantă la tavan care economisește spațiu

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Adaptat perfect

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Design deosebit

CATALOG ONLINE

APEL TELEFONIC
tarif Beton amprentat demolare Pret Vidanjare Iasi firme luminoase Constanta videobooth Iasi pret beton amprentat m2 Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice traduceri autorizate Bucuresti Telefon Reclamatii Emag | Telefon Reclamatii ING Bank | Telefon Reclamatii BRD | Telefon Reclamatii Hidroelectrica | Telefon Contact